Kaeskoppenstad 2023!

Het is bijna zover. In het weekend van 3 en 4 juni kun je zelf beleven hoe Alkmaar er in de 16e eeuw, na de overwinning op de Spanjaarden, uitzag: Dan is het in de oude binnenstad weer Kaeskoppenstad!

Wil je zeker weten dat je op het door jou gekozen tijdstip Kaeskoppenstad kunt bezoeken, koop dan nu je tickets online.

Al maanden wordt er door vele vrijwilligers druk getimmerd, genaaid en geoefend om ervoor te zorgen dat Kaeskoppenstad 2023 nóg leuker is dan vorige jaren. In het prachtige historische decor van grachten, bruggen en gevels brengen honderden vrijwilligers de stad terug naar de 16e eeuw. Vergeet even je beslommeringen van alledag en verwonder je over het verleden.

Kies een tijdslot voor je bezoek

Om te voorkomen dat het in de smalle straten van Kaeskoppenstad té druk wordt, werken we ook dit jaar met tijdsloten tussen 12.00 en 17.00 uur. Als je er zeker van wil zijn dat je op het door jou gekozen tijdstip door de poort Kaeskoppenstad kunt binnengaan, boek dan nu alvast je favoriete tijdstip. Je kunt dan rechtstreeks doorlopen naar de ingang aan de Voordam. Ben je eenmaal binnen, dan ben je verder natuurlijk de hele middag welkom in Kaeskoppenstad.

Op tijd bestellen is ook voordelig: In de voorverkoop betaal je voor een ticket slechts € 4,75, aan de kassa in het Waaggebouw tijdens het evenement € 6,-. Voor kinderen tot en met 12 jaar kost een kaartje maar € 1,50 .

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.