Kinderoptocht

Onderdeel 8 October Alkmaar Ontzet

Doe je ook mee met de kinderoptocht? Inschrijven vooraf is niet nodig. Alle kinderen mogen meedoen: alleen, samen met vriendjes of vriendinnetjes. Je kunt ook meedoen met een groep, bijvoorbeeld een vriendengroepje, de sportclub, de straat of school. 

Wij hopen op een grote deelname van enthousiaste, creatieve en mooi uitgedoste kinderen. De begeleidende volwassenen in de kinderoptocht zijn natuurlijk ook prachtig verkleed! De origineelst verklede kinderen worden traditiegetrouw beloond met een prijs. Laat je fantasie de vrije loop. Denk vooral niet te moeilijk en doe gezellig mee aan de kleurrijke kinderoptocht. Het thema voor de Kinderoptocht van 2023 is: Vrijheid Blijheid.  

Je kunt meedoen in de volgende categorieën:

Mini groepen: 1 t/m 4 kinderen
Kleine groepen: 5 t/m 10 kinderen
Grote groepen: 11 of meer kinderen

De kinderen zijn vanaf 9.30 uur van harte welkom op het Nassauplein. Kom op tijd zodat de jury alvast kan kijken en genieten van alle mooie en leuke bedenksels. Opgave vooraf is niet nodig. De optocht vertrekt om 10.15 uur vanaf het Nassauplein en eindigt op het Canadaplein.

Veel plezier met de voorbereidingen. We kijken uit naar je komst! 

Route (onder voorbehoud): Nassauplein (vertrekpunt), Van der Meijstraat, Lindenlaan, Varnebroek, Kennemerstraatweg, Ritsevoort, Koorstraat, Kerkplein, Canadaplein (eindpunt)

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.