Uitagenda Alkmaar

Na het cancelen van vele evenementen, voegen we steeds meer evenementen toe aan de Uitagenda. Let op: Sommige evenementen zijn nog onder voorbehoud en houd rekening met de getroffen maatregelen. Houd hiervoor de kanalen van de organisatoren goed in de gaten!

Organiseer je een evenement?

Voor meer informatie over deze maatregelen verwijzen wij je naar de website van de Rijksoverheid.

uitgelichte evenementen Alkmaar

vrijdag 26 februari 2021

Willie Wartaal

Op 26 februari verschijnt het nieuwe album van Willie Wartaal, getiteld ‘Nieuwe Kunst’. Vanuit Victorie zal de woordkunstenaar het hele album als DJ set streamen.

zaterdag 27 februari 2021

Online popquiz

Victorie organiseert een online popquiz, die live vanuit Victorie wordt gestreamd en jij kunt vanaf de bank eenvoudig meedoen met jouw (digitale) dreamteam!

zondag 28 februari 2021

AZ - Feyenoord

De ploeg van interim-trainer Pascal Jansen neemt het op tegen Feyenoord. De Alkmaarders zullen er op gebrand zijn om te winnen zodat zij in de top 3 blijven staan.

zondag 28 februari 2021

POM

POM is een vijfkoppige 'FUZZPOP' band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door Britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje.

dinsdag 02 maart 2021 T/M dinsdag 04 mei 2021

Sportcarrousel

Stichting Sport-Z start begin maart met een sportcarrousel voor jongeren en jongvolwassenen met psychische problemen. Gedurende 10 weken proberen zij op de dinsdagmiddag vijf verschillende sporten uit bij sportverenigingen in en rond Alkmaar.

vrijdag 05 maart 2021

De Grote Online Bingoshow

Door het doorslaande succes van de eerste (uitverkochte) editie van onze Zonder Gêne Bingo kondigt Victorie meteen een tweede aan. Wederom gehost door de shiny showhost Bingobobby en zijn sidekick Subsidie Jules.

zondag 07 maart 2021

Live bingo

De bingo molen draait weer warm. Op zondag 7 maart organiseren diverse Alkmaarse horeca een super leuke live bingo, gewoon te volgen vanuit je eigen woonkamer. Dit doen ze om de deelnemende horeca ondernemers te steunen in deze gekke tijd.

woensdag 10 maart 2021

FRAMED

In de nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst observeren we dertien personages die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Via filmbeelden en livedans zien we slices of life en zoomen we in op de verschillende kleine levens, ieder in zijn eigen ruimte.

donderdag 25 maart 2021

PEESHOW - ANNICA MULLER (verplaatst)

Burning Butterfly XL is een solovoorstelling van Annica Muller over het nachtelijke leven in stripclub La Luna.

zaterdag 13 maart 2021

Taste together

We missen het allemaal om lekker speciaal bier te drinken op het terras of in het café. Om dit gevoel er in te houden, doet The Scrapyard mee aan een uniek landelijk evenement met 6 brouwerijen !

zondag 14 maart 2021 T/M zondag 13 juni 2021

Museumjeugduniversiteit

Vier professoren, experts of wetenschappers geven colleges in De Rijp over onderwerpen als walvisjacht, fotograferen met drones, energie en aquariumvissen.

zondag 28 maart 2021

Vlieguren

Er is heel veel jong talent in Nederland, maar ze moeten wel vlieguren maken, voordat ze de grote podia gaan bestormen. En waar kan dat beter dan in De Groene Zwaan?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Winkelen in Alkmaar

Eten & Drinken

Ontdek Alkmaar

Fietsen, wandelen en varen

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.