Horeca in De Rijp

De Rijp heeft verschillende restaurantjes en cafés waar jij terecht kan voor een heerlijk hapje of drankje. Hier vind je een overzicht met alle horeca in De Rijp.

Bij Ernst

Bij Ernst is een restaurant in de Rijp waar je heerlijk kunt borrelen of lunchen voor een goede prijs. Het mooie pand bestaat uit een bar-, lounge- en aperitiefgedeelte en een restaurantgedeelte.

Koffie en Lekkers

Koffie en Lekkers ligt in het historische centrum van De Rijp. Het pand, oorspronkelijk gebouwd als postkantoor is opvallend qua architectuur. Bij Koffie en Lekkers geloven zij in simpel, maar goed. Vers bereid met goede (streek)producten, zelfgemaakt door de medewerkers. Koffie en Lekkers is een sociale horecagelegenheid, die dagactivering biedt aan clienten. Dit alles in een ontspannen, toegankelijke sfeer.

Café De Oude Herberg

Bij Café de Oude Herberg kun je naast eten en drinken ook diverse feesten organiseren. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, verjaardag of bedrijfsfeest, dit café kan voor elke gelegenheid een op maat gemaakt evenement opstellen. 

De Reghter

De Reghter is een leuk en gezellig restaurant in de Rijp waar je terecht kunt voor lunch en diner. 

Restaurant Oudejans

In het historische dorpscentrum van De Rijp ligt - tegenover het prachtige raadhuis - het "Stadhuis van Amsterdam", waarin het sfeer- en stijlvolle Restaurant Oudejans is gevestigd. De perfecte plek waar je heerlijk kan genieten van een goede lunch of diner met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Restaurant De Rijper Eilanden

Hotel en Restaurant De Rijper Eilanden ligt op de rand van het prachtige dorp De Rijp dat deel uit maakt van de gemeente Alkmaar. Het historisch centrum ligt op loop afstand van het hotel. Hier kan je terecht voor goede, betaalbare maaltijden op maat. Groepen kunnen kiezen voor een eigen zaal met 30-120 zitplaatsen. Voor een drankje kunt u altijd terecht in onze gezellige bar.

Wapen van Munster

In Het Wapen van Munster kunt u zowel terecht voor een (h)eerlijke lunch of driegangenmaaltijd, als voor een exquise diner van bijvoorbeeld zeven gangen. Het kan allemaal. De menukaart is enorm uitgebreid, daardoor kun je als gast naar hartelust kiezen en zelf uit het menu jouw lunch of diner samenstellen. Daarnaast is de keukenbrigade gewend op persoonlijke wensen van de gasten in te spelen.

Eetcafé De Walvis

De Walvis is een eetcafé gevestigd in het pittoreske De Rijp, Noord-Holland. Hier kun je lekker eten & drinken voor een vriendelijke prijs. Ook bieden zij diverse arrangementen aan en hebben ze een prachtige rondvaart boot. Varen door de schitterende Eilandspolder met afsluitend een prima verzorgde barbecue op het gezellige terras. Neem gerust eens contact met de Walvis op! Heb je zelf namelijk een leuk idee? De Walvis denkt graag met je mee!

De Kleine Haag

Het restaurant van De Kleine Haag is gezellig en een plek waar iedereen zichzelf kan zijn in een ongedwongen sfeer.Ze hebben een traditionele keuken waar met verse, en zoveel mogelijk biologische, duurzame en/of fair trade producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers wordt gewerkt. Daarbij hebben ze een erg fijn terras aan het water, perfect om een keer aan te meren met een bootje bijvoorbeeld! 

Sportcafé de Oosterven

Sportcafé de Oosterven is een gezellig familie bedrijf die altijd voor je klaar staat. Iets te vieren? Verjaardag, surpriseparty, bedrijfsborrel, reünie, familiemiddag, personeelsfeest, bruiloft, babyshower, kraamfeest, dj, livemuziek, quiz of andere activiteit. Er kan bij de Oosterven meer dan je denkt en voor een heel prettige prijs. Dus is er iets te vieren en heb je geen zin in gedoe en rommel thuis neem dan contact op.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Overnachten in De Rijp/Graft

Lokale Lekkernijen

Land van Leeghwater

Uitagenda

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.