Groepsarrangementen in en om de Rijp

Kom je de Rijp of het Land van Leeghwater ontdekken en ben je met een wat grotere groep? Kijk dan eens naar een van de arrangementen hier onder. Boek bijvoorbeeld een wandeling met een gids bij VVV de Rijp. De rest is te boeken direct bij de aanbieder of via Dagje de Rijp. 

Wandelen door het Centrum van De Rijp

o.l.v. een ervaren gids

Ontdek het historische centrum van de Rijp onder leiding van een ervaren stadsgids. Wandel door de 17e eeuw, ook buiten het seizoen. Een wandeling duurt ongeveer 2 uur. Boeken kan via info@vvvderijp.nl

 

Museum in 't Houten Huis

Museum In 't Houten Huis geeft een goed beeld van het rijke en historische verleden van het Schermereiland. Jaarlijks zijn er één of meer tijdelijke exposities. Vaar mee met museumboot Maria-Lijntje naar het Fort bij Spijkerboor, de Museummolen in Schermerhorn of andere bestemmingen.

Voor openingstijden, tarieven en vaardata kun je terecht op de website van het museum.

Dagje de Rijp

Dagje De Rijp verzorgt je trouwerij, vergadering, rondvaart en excursies in en om het oude dorp De Rijp, Graft en de EIlandspolder. Tevens beheren zij Raadhuis De Rijp, Raadhuis Graft en de Grote Kerk De Rijp. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Bezoek aan de kassen van Camping & Tuinderlij Welgelegen

Een historische kas, rondleidingen op woensdag of donderdagavond. Teelt van groenten in historische kassen met biologische bestrijding. Entree € 1,50 p.p., minimaal 10 personen.

Boottocht plus verblijf op een privé eiland

Een boottocht door de Eilandspolder, verblijf op een eiland met veel mogelijkheden. Een magisch eiland, midden in de Eilandspolder, verscholen in het groen. Je waant je helemaal in een andere wereld. Een familiefeest, een bedrijfsuitje, een teamuitje of een vrijgezellenfeest met een leuke activiteit? Of gewoon lekker met je vrienden? Misschien wel je bruiloft? Welke ervaring wil jij beleven? Er is heel veel mogelijk.

Eiland te huur - dagrecreatie

Wel eens gedroomd van een privé eiland? Een eiland waarop je met het gezin, vrienden, collega’s of romantisch met zijn tweeën kunt genieten? In de Eilandspolder, nabij De Rijp, kun je hier voor een dag(deel) een echt eiland huren met picknicktafels en een vuurkorf.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.