-

De Nachtegaal

Restaurant De Nachtegaal zit op een historisch hoekje midden in het centrum van Alkmaar. Het mooie monumentale pand stamt  uit 1903 en kijkt uit op het oude stadhuis van Alkmaar. Ze ontvangen de gasten graag voor lunch, een borrel en proeverijen. Op de menukaart staan vlees,vis en vegan gerechten. Zij kopen de producten graag bij de lokale ondernemers in Alkmaar en omgeving. Veel gerechten van de kaart kunnen ook gluten- en lactose vrij besteld worden.

Door de samenwerking met Waardijk schoenen staat er een verrassend concept met een gezellige verbinding. Zo kan je genieten van een vers kopje koffie met een Nachtegaaltje terwijl je winkelt bij Waardijk schoenen en je kunt zelfs jouw schoenen aan jouw tafeltje laten serveren vanuit deze prachtige winkel .

Restaurant De Nachtegaal is ook te huur voor besloten feestjes, vergaderingen en events. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 
En trouwen jullie op het oude stadhuis in Alkmaar en willen jullie de wachtende gasten graag verrassen met een hapje of drankje? Restaurant De Nachtegaal staan graag voor jullie klaar!

Kom gezellig langs en ervaar de gastvrijheid.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.