Bourgondisch Restaurant - Café De Waag

Bij Bourgondisch Restaurant - Café De Waag kunt u heerlijk en eerlijk genieten in een sfeervolle ambiance van onze diverse menu’s. Op ons terras of binnen in ons warm aangeklede interieur. 

Zo hebben we een uitgebreide lunchkaart, met ons vers afgebakken ambachtelijk oerbrood, een dinerkaart met een bourgondisch tintje met diverse bourgondische planken “to share” en een borrelkaart met hapjes (waarvan diverse geserveerd worden tot sluitingstijd).

In het weekend laten wij het diner overvloeien in een mooie uitgaansavond, welke ingevuld wordt met passende muziek. 

Wij serveren voor u diverse Nespresso koffie’s, waarbij u een keuze zou kunnen maken uit divers gebak met verse slagroom.

Wij zijn een Brand Bier Proeflokaal. Dit houdt in dat wij verschillende heerlijke bieren van Brand voor u op de tap hebben, en op fles. Een bier met een unieke, krachtige smaak en een perfecte balans tussen de hopextracten. Daarnaast hebben we ons assortiment uitgebreid met talloze andere biermerken en -soorten. 

Aan wijnliefhebbers hebben wij ook gedacht. Heerlijke huiswijnen per glas, wit en rosé van het huis Maravilla en daarnaast een Siciliaanse volle rode wijn. Op de wijnkaart hebben wij nog andere diverse heerlijke wijnen per fles.

Boven De Waag bevindt zich een ruim appartement met uitzicht over het Waagplein voor 2 personen welke wij per nacht (min. 2 nachten) verhuren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons emailadres; info@dewaagalkmaar.nl

Wij organiseren regelmatig leuke evenementen zoals het Comedy Diner, Ladies Bingo etc. 
U kunt van onze evenementen, acties, gerechten etc. op de hoogte blijven via onze website www.dewaagalkmaar.nl of via onze facebookpagina. 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.