Bij Boerderijwinkel 't Koehotel staat, duurzaamheid, kwaliteit, de beleving en de afkomst van het product centraal. Waar het niet alleen draait om producten te verkopen maar ook mensen zich thuis te laten voelen.

Boerderijwinkel ‘t Koehotel

Welkom in de voortuin van Alkmaar. Ben je een rondje om met de auto, fiets of ter voet? Wandel dan even langs bij 't Koehotel, een echt familie bedrijf. Waar met passie en veel liefde wordt gewerkt aan gezond en duurzaam voedsel. 

De boerderij wordt gerund door twee generaties (Henk en Annie Kregel, zoon Lars en zwager Sjoerd), maar ook de derde  én vierde generatie helpt zo nu en dan een handje mee. Op het bedrijf bevindt zich sinds 2020 een boerderijwinkel die gerund wordt door dochter Lieke Kregel. In de boerderijwinkel worden er diverse producten aangeboden, zoals Beemster Kaas wat is gemaakt van melk van o.a. de koeien van de familie. Heerlijk en eerlijk vlees van eigen boerderij. Zomerdag word je verwend met dagverse appel, peren en pruimen uit eigen boomgaard. Naast producten van de eigen boerderij kun je ook diverse producten uit de regio terugvinden zoals, groenten, eieren, zuivel, tulpen, zonnebloemen, meel, honing, sap en nog veel meer.  Samen met boeren uit de regio wordt er samengewerkt aan een lokaal aanbod voor een eerlijke prijs. (H)eerlijk toch?

Maar de boerderijwinkel is niet het enige bijzondere aan dit bedrijf. De boerderij is namelijk energieneutraal. De familie probeert al jaren op innovatieve manieren een zo duurzaam mogelijk bedrijf te runnen met toekomstperspectief. Wil je meer over de boerderij en de winkel weten? Neem alvast een kijkje op de website en kom gezellig een keertje langs in de boerderijwinkel. Daar kunnen ze (meestal) al je vragen beantwoorden! 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.