Restaurants die thuisbezorgen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben veel eet- en drinkgelegenheden wederom besloten om een afhaal- en/of bezorgservice aan te bieden. Naast de vaste restaurants die bij thuisbezorgd.nl zijn aangesloten, zijn er nu vele andere restaurants in de binnenstad waar je jouw favoriete eten kunt afhalen of laten bezorgen. Bestel en steun de horecaondernemers van Alkmaar! Het overzicht wordt wekelijks geactualiseerd

Winkels die bezorgen in Alkmaar

De Lindetuin

Je kunt de heerlijke gerechten van de Lindetuin afhalen of laten bezorgen. Je kunt woensdag t/m zondag bestellen van 17:00 tot en met 20:00 uur. 

Bestellen kan via 072-5825237 of via 06-33367707.

Afhalen & bezorgen
 

Doelenstraat 3-5, Alkmaar

De Ochtendbar

Lekkere ontbijtjes gewoon bij jou thuisbezorgd elke zaterdag en zondag tussen 08.30 en 12.15. 

Bezorgen

Breedstraat 10a, Alkmaar

De Reghter

Vrijdag, zaterdag en zondag kun je bij de Regther afhalen op afspraak tussen 16.00 en 18.00 uur. Bel naar 0229-673801, mail naar info@dereghter.nl of vul het contactformulier op de website in.

Afhalen

Rechtestraat 5, De Rijp

Deb's Dinner Service

Deb’s Dinner Service verzorgt bezorgmaaltijden in Grootschermer en omgeving. Gerechten worden op de dag zelf bereid, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en zijn gemakkelijk op te warmen. 

Afhalen & bezorgen

Noordeinde 42, Grootschermer

Deli

Samen met Indonesisch Restaurant Deli kun je thuis genieten van de heerlijke kruidige smaaksensaties die de Indonesische keuken te bieden heeft. Thuis genieten doe je bijvoorbeeld met een rijsttafel, een bordje Deli of een Satehschotel. 

Afhalen & bezorgen

Mient 8, Alkmaar

ECHT Alkmaar

Een ontbijt- en lunchcafé met koffie to go (en favoriet boterkoekje). Via de site bestel je gemakkelijk jouw ontbijt, lunchsandwiches, saladebowls en (vegan) taarten. Allemaal vers, nooit te weinig & een feestje om te eten!

Afhalen

Marktplein 4, Alkmaar

Eetcafé Pluim

Elke dag serveert Pluim naast de beroemde kip ook andere gerechten! Bestel via www.eetcafepluim.nl, bel naar 072-2206021 of info@eetcafepluim.nl

Afhalen & bezorgen

Ritsevoort 12, Alkmaar

Fernando's

Bij Fernando's kun je een kerstbox bestellen! Het menu bestaat uit 5 gangen met twee flessen wijn. Bestellen kan tot de dag voor afhalen, uitsluitend via WhatsApp: 06 - 5196 5853. 

Afhalen

Peperstraat 1, Alkmaar

Food for the Mood

De Foodboxen van Your FoodBox zijn zorgvuldig samengesteld en eenvoudig via de webshop te bestellen. Zoals een high wine box, BBQ grill box of de tapas borrel box? Met deze boxen steun je tevens lokale ondernemers!​

Bezorgen

Dillenburgstraat 1, Alkmaar

Granada Food & Wine

Tapasbox Granada: wekelijkse wisselende tapasbox, bestaande uit een uitgebreide selectie aan tapasgerechten 

Afhalen

Kerkplein 5, Alkmaar

Heeren van Sonoy

Iedere dag kun je thuis genieten van de heerlijke gerechten van de Heeren van Sonoy! Je favoriete gerechten bestellen kan simpel en snel via de website. Afhalen kan tussen 17.00 - 20.00 uur. 

Afhalen & bezorgen

Hof van sonoy 1, Alkmaar

Heerlijk Nel

Verdronkenoord 131, Alkmaar

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Winkelen

Uitagenda

Winkels die thuisbezorgen

Bezorgen in Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.