Restaurants die thuisbezorgen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben veel eet- en drinkgelegenheden wederom besloten om een afhaal- en/of bezorgservice aan te bieden. Naast de vaste restaurants die bij thuisbezorgd.nl zijn aangesloten, zijn er nu vele andere restaurants in de binnenstad waar je jouw favoriete eten kunt afhalen of laten bezorgen. Bestel en steun de horecaondernemers van Alkmaar! Het overzicht wordt wekelijks geactualiseerd

Winkels die bezorgen in Alkmaar

Bourgondisch Restaurant - Café De Waag

Je kunt bij de Waag weer bestellingen afhalen of laten bezorgen. De Waag bezorgt van 17:00 - 20:00 uur in Alkmaar & directe omgeving.

Bestellen kan via de website.

Afhalen & bezorgen

 

Houttil 14, Alkmaar

Bowls & Sticks

Laat je verrassen door de hippe salade bowls en street food sticks die geïnspireerd zijn op de trendy Hawaïaanse poke bowl en Aziatische street food. 

Afhalen & bezorgen

Stationsweg 39, Alkmaar

Brasserie de Buurt

Schermerplein 1, Stompetoren

Burgers & Zo

Burgers en Zo bezorgt, behalve maandag en donderdag, elke dag bij je aan de deur. Bel naar 072-7370219 of bestel via de website. 

Afhalen & bezorgen

Paardenmarkt 5, Alkmaar

Café de Oude Herberg

Bij café De Oude Herberg kun je heerlijke gerechten bestellen en afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag. Geef je bestelling voor 17.00 zodat er een geschikte tijd kan worden afgesproken om je bestelling op te halen. Bestellen kan door te bellen naar 06-53930889. Voor het menu kijk op de website van café De Oude Herberg.

Afhalen & bezorgen

Rechtestraat 6, De Rijp

Café Restaurant De Buren

Bestel de Fingerfood Box tijdens de borrel, lunch met het broodje 'Buren gezond' of ontvang een kant-en-klare Thai Red curry voor diner! Alle gerechten zijn van donderdag t/m zondag te bestellen. 

Afhalen

Mient 37, Alkmaar

De Eendracht in 't IJkgebouw

Geniet van een heerlijk 4-gangen kerstmenu van De Eendracht. Lekker voor de hele familie! De Eendracht doet alle voorbereidingen en jij zet thuis een fantastische maaltijd op tafel. Eet smakelijk! Ook kun je dagelijks terecht bij de koffiekraam.

Afhalen & bezorgen 

Alckmariapad 2, Alkmaar

De Fransman

De Fransman heeft kaasfondue in potjes voor je klaarstaan. Bestel online jouw eigen kaasfondueset en ze komen het bij je langsbrengen of haal het op. Ook kun je de tapasbox bestellen. Dit is mogelijk op donderdag t/m zondag tussen 16:00 en 18:00 uur via 072-5125700. 

Afhalen & bezorgen

Mient 6, Alkmaar

De Kleine Haag

De Kleine Haag heeft een bestel en afhaal service (woe t/m zo). Ze bezorgen in de dorpen van het Land van Leeghwater. Bestellen kan via Whatsapp 06-39764395.

Afhalen & bezorgen

Noordeinde 41B, Noordeinde

De Kleine Waarheid

De Kleine Waarheid bezorgt je diner bij je thuis vanaf 16.00 uur of haal je bestelling zelf af. Bestellen kan via de website.

Afhalen & bezorgen

Lombardsteeg 7, Alkmaar

De Koffiemolen

De Koffiemolen is open voor afhaal! Kom langs voor koffie, thee, smoothies, verse jus, taartjes, griekse yoghurt met huisgemaakte granola, croissants, broodjes en meer!

Afhalen & bezorgen

Ritsevoort 26, Alkmaar

De Koperen Pot

Luttik Oudorp 59, Alkmaar

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Winkelen

Uitagenda

Winkels die thuisbezorgen

Bezorgen in Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.