Restaurants die thuisbezorgen

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus hebben veel eet- en drinkgelegenheden wederom besloten om een afhaal- en/of bezorgservice aan te bieden. Naast de vaste restaurants die bij thuisbezorgd.nl zijn aangesloten, zijn er nu vele andere restaurants in de binnenstad waar je jouw favoriete eten kunt afhalen of laten bezorgen. Bestel en steun de horecaondernemers van Alkmaar! Het overzicht wordt wekelijks geactualiseerd

Winkels die bezorgen in Alkmaar

't Fnidsen

Fnidsen 107-109, Alkmaar

Andy's

Verse friet hamburgers en hotdogs en snacks. Je kunt het bestellen bij Andy's Cafetaria van dinsdag t/m zondag tussen 12:00 en 21:00 uur.

Afhalen & bezorgen

Drechterwaard 108, Alkmaar

Anne&Max

Heerlijke zoete hapjes, gezonde sapjes, heerlijke verschillende koffietjes etc. Je kunt het nu bij Anne & Max tussen 09:00 en 16:00 uur bestellen voor thuis.

Afhalen & bezorgen

Kraanbuurt 3, Alkmaar

BackWERK

BackWERK is een bakery-café waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. Het assortiment bestaat uit belegde broodjes, verse sappen en smoothies, warme dranken en snacks.

Afhalen & bezorgen

Langestraat 108, Alkmaar

Bagels & Beans

Je kunt nu ook thuis weer genieten van al het lekkers van Bagels & Beans. Je hoeft alleen maar even langs te komen om je bestelling op te halen! Bagels & Beans Alkmaar is elke dag open van 10:00 tot 17:30 uur.

Afhalen & bezorgen

Koorstraat 29, Alkmaar

Bakker Bart

Genieten van de lekkerste Bakker Bart-producten? Kom langs in de winkel of plaats je bestelling online. Bestellen kan gemakkelijk en snel. Bestel bijvoorbeeld je lunch nog tot één uur van te voren, vers gebakken broden bestellen kan nog tot 13:00 uur, een dag van te voren. 

Bezorgen

Payglop 16, Alkmaar

Bakkerij Jos Rood

Heerlijk vers brood, gebak en taarten 

Afhalen & bezorgen

Marconistraat 18, Alkmaar

Bar-Restaurant Hofman

Maak er thuis een Heerlijk Hofman feestje van! Bar-restaurant Hofman biedt van vrijdag t/m zondag 'Hofman to go' aan. De koude gerechten zijn reeds opgemaakt. De warme gerechten kun je eenvoudig thuis, op elk gewenst moment, verwarmen en opmaken. 

Je kunt voor dezelfde dag bestellen tot 16:00 uur via 072 58 23 612 of reserveringen@hofman-alkmaar.nl. 

Afhalen & bezorgen

Kerkplein 7, Alkmaar

Bartels Catering

Bartels Catering is een begrip in de regio Alkmaar. Bartels Catering onderscheidt zich door brood, hapjes en salades van kwaliteit. Je kunt heerlijke lunch gerechten afhalen of laten bezorgen.

Afhalen & bezorgen

Pieter Zeemanstraat 1, Alkmaar

Beer in a box

Beer in a Box draait om speciaalbier, smaak en nog een beetje wat opsteken over bier. Ontdek hoe, wat voor bieren van welke brouwers en wie de Beer helpen met het selecteren van alleen de beste bieren. Te bestellen als los bierpakket of leuk cadeau.

Afhalen & bezorgen

Kitmanstraat 12, Alkmaar

Bistro De 13 Balcken

De menukaart van de bistro is Frans georiënteerd met enkele internationale uitstapjes en wordt, met de seizoenen mee, vier keer per jaar vernieuwd. Tevens is er elke week een verse, wisselende vis van de markt op de kaart te vinden.

Afhalen & bezorgen

Zevenhuizen 11, Alkmaar

Blue District Restaurant

Noorderkade 121, Alkmaar

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Winkelen

Uitagenda

Winkels die thuisbezorgen

Bezorgen in Alkmaar

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.