Diensten die thuisbezorgen in Alkmaar

We geven je hier een overzicht van alle bedrijven die een dienst aanbieden. Tip: druk op control + F en kijk snel of jouw favoriete winkel er tussen staat.

Meld je onderneming aan

Coach4you.nu

Coach4you biedt coaching op gebied van werk en solliciteren en communicatietraining in assertiviteit, feedback etc. Tijdelijk alleen online coaching.

Edisonweg 10, Alkmaar | Online

 

 

Engels Alkmaar

Online Engelse les door eerstegraads bevoegd en zeer ervaren docente, ook in groepjes. Conversatielessen, grammatica, schrijfvaardigheid, wat je maar wilt!

Koorstraat 29, Alkmaar | Online

Hondenschool Jottem

Hondenschool Jottem biedt een puppycursus en basiscursus via een live stream aan. Ondersteuning nodig in dit belangrijke proces? Bel 06 23573198 of mail info@hondenschool-jottem.nl voor de mogelijkheden.

De Volger 25, De Rijp | Online

Tricks and Beats

Bij Tricks and Beats kun je terecht voor lessen Goochelen & Beatboxen. Kijk op de site van Tricks and Beats voor meer informatie. 

Snaarmanslaan 100, Alkmaar | Online

FYSIOTHERAPIE OUDEGRACHT

Fysiotheraphie Oudegracht biedt een videoconsult aan waarin je je klachten kunt bespreken. Door oefeningen voor te doen en deze middels de mail toe te sturen is het toch mogelijk om aan het herstel van je klachten te werken.

Oudegracht 287, Alkmaar | Online
 

Praktijk voor psychologische zorg, coaching en training

Online zelfbeeldtraining voor meer zelfkennis, meer eigenwaarde, meer zelfvertrouwen, meer zelfacceptatie met onbeperkt toegang en tot in lengte van dagen plus iedere maand een Q & A online. 

Slauerhoffstraat 2, Alkmaar | Online

Compagnie DaaD & Chaos Producties

PostOde brengt een theatrale ode aan de deur! Willen jullie iemand een speciaal moment geven? In het zonnetje zetten? POf ;aten weten dat diegene speciaal is? Deze twee postbodes gaan in prachtige kostuums, op hun step die overladen is met pakketten op stap om een Ode te brengen!

Amstelstraat 5c, Alkmaar | Bezorgen

 

Nieuw Zenit

Rol na, een les Yin Yoga, soepel en ontspannen je bed in! Op maandag-, woensdag- en soms ook vrijdagavond kun je (tot heropening van de studio) via Skype yogales volgen bij Lara. Meld je aan via info@nieuwzenit.nl. 

Spoorstraat 62, Alkmaar | Online

Alkmaar in a Box

Mooie boxen met lokale eet- en drinkwaren.

Geen afhaaladres in Alkmaar | Bezorgen

Dansklooster

Bewegen luisteren en misschien wel dansen in je eigen woonkamer op heerlijke muziek. meldt je aan via onze website en krijg de inloggegevens om mee te dansen in onze besloten ZoomDansKamer van Ecstatic Dance Alkmaar. 

Vleeshouwerstraat 16, Alkmaar | Online dienst

Organisatiebureau Njoy & Party

Zelf je bruiloft plannen met de skills van een pro? Thessa kan jou daarbij helpen. 12 jaar weddingplan ervaring in een uniek programma verwerkt ‘plan je bruiloft als een pro!’ Custom-made voor jou! Een inspirerend en praktisch online programma weddingplannen.

Alkmaar | Online

Praktijk voor psychosociale therapie Alkmaar

Psychosociale therapie, traumatherapie, EMDR, lichaamsgerichte therapie, massagetherapie, zwangerschapsbegeleiding, focusing, Haptotherapie

Marco Polostraat 27, Alkmaar | Online dienst

Zij Onderneemt

Zij Onderneemt inspireert, ondersteunt en adviseert ondernemende vrouwen. Nu met gratis wekelijkse online koffiesessies met inspirerende thema's om elkaar door deze tijd te helpen. Tevens (online) workshops, businesscoaching en ZOéén netwerkclub met 90 leden.

shake kings

Zo kom je deze horeca loze zomer door! Shake Kings bezorgt ready to serve Cocktail KITs. Vers bereide Cocktail KITs die je zelf alleen nog moet shaken en inschenken. Beschikbaar in de smaken: Mojito, Pornstar martini, Sex on the beach, Pina colada en Moscow mule.

Mulder Autoverhuur & Leasing

Wil je een bakwagen met laadklep huren? Dan heb je bij Mulder Autoverhuur & Leasing een ruime keuze. Of je nu op zoek bent naar een verhuisbus, bestelbus, aanhanger of bakwagen. Ook voor het huren van accessoires zoals een steekwagen of verhuisdekens kun je bij Mulder Autoverhuur & Leasing terecht. 

Koelmalaan 350, Alkmaar | Afhalen en bezorgen

Pakje Kunst Alkmaar

Een Pakje Kunst met een uniek kunstwerk van een regionale kunstenaar trek je voor 4 euro uit de retro sigarettenautomaat in Bibliotheek Alkmaar. Nu de bibliotheek beperkt open is wordt tot 1 januari gratis bezorgd in Alkmaar. Laat je verrassen of verras iemand anders! Bekijk ook de Instagrampagina.

Gasthuisstraat 2, Alkmaar | Afhalen en bezorgen 

Sunbreez

Ontdek hoe Whole Body Cryo therapie voor jou zou kunnen werken! Blootstelling voor een korte tijd aan koude temperaturen zet een mechanisme in je lichaam in werking dat zorgt voor een aantal gezondheidseffecten. Zo wordt de bloedtoevoer naar vitale organen en weefsels gestimuleerd en versnelt het de afvoer van afvalstoffen. 

Pettemerstraat 12C, Alkmaar | Afhalen

Go Cleaner

Go Cleaner is gespecialiseerd in het schoonmaken van auto's, zowel de binnenkant als buitenkant van het voertuig. Ook voor lakcorrecties en coatings van de auto kun je terecht bij Go Cleaner.

Helderseweg 31, Alkmaar | Op afspraak

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk om te lezen:

Corona Update

Winkels die thuisbezorgen

restaurants die thuisbezorgen

#flattenthecurve bingo

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.