Barista Café Alkmaar

In de huidige maatschappij zijn we vaak gehaast en gunnen onszelf en elkaar weinig tijd, terwijl  het juist belangrijk is om tijd en aandacht voor elkaar te hebben of een verwenmoment voor jezelf in te lassen. Barista Cafe Alkmaar moedigt dit aan door hoogwaardige koffie te schenken en aanverwante producten van de beste kwaliteit te leveren in een sfeervolle huiselijke omgeving.

Ze bereiden de lekkerste koffie speciaal voor jou!  Maar het begint allemaal bij een nog groene koffieboon. Het branden gebeurt bij de koffie-leverancier. Een melangeur stelt de beste bonen combinatie samen. t Barista Café gaat nog een stapje verder en zo komen ze tot een kleurrijke variatie aan koffies. Het uitgebreide aanbod aan quality coffee, coffee's heet en (ijs)koud, huisgemaakt gebak, huisgemaakte koek, verse sandwiches, frisse salades, borrelhapjes en verse smoothies laat je op elk moment van de dag genieten. Het kan bij Barista Café Alkmaar! 

AlkmaarPas-actie (tijdelijk): korting op de high tea box voor thuis!
De high tea box bevat o.a. kleine luxe broodjes, een red velvet brownie, carrot cake, macarons en een variatie aan theesoorten. Op vertoon van je AlkmaarPas is de high tea to go voor € 19,95 verkrijgbaar (i.p.v. € 22,95).

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.