AZ en Alkmaar Marketing trotse partners

AZ en Alkmaar Marketing zijn officieel partners. Onderdeel van het partnership is dat beide partijen zich bij elkaars businessnetwerk voegen. Samen gaan zij de Alkmaarse ondernemerswereld bestijgen. Met een fotomoment op het veld van het AFAS Stadion hebben Ger Welbers en Robert Eenhoorn het partnerschap officieel beklonken.

“Wij zijn heel enthousiast over deze samenwerking”, zegt AZ’s Commercieel Directeur Michael Koster. “Het doel van het partnership is om elkaar communicatief te versterken door gezamenlijk op te trekken in campagnes, maar bijvoorbeeld ook door middel van de AlkmaarPas voor de inwoners van de gemeente Alkmaar.”

Welbers: ‘Samenwerking is logisch’
“AZ is één van de iconen van Alkmaar en behoort structureel tot de top 4 van de Nederlandse Eredivisie. Deze prachtige landelijke status maakt ons trots op AZ, want AZ heeft Alkmaar als thuishaven,” Ger Welbers, directeur bij Alkmaar Marketing. “De samenwerking tussen AZ en Alkmaar Marketing is daarom heel logisch en wij kijken uit naar de nieuwe initiatieven die we samen gaan ondernemen.”

Direct tot uiting
Het partnership komt direct tot uiting binnen AZ Business. Mandy Duijvelshoff-Van Velthuizen, senior marketeer binnen Alkmaar Marketing, is één van de aanvoerders van AZ Business en lid van Talent Group NXT. Haar doel: “Een businessclub creëren die draait om ontmoeten, fun maar ook om inhoud. Jong en oud moet zich kunnen ontwikkelen middels het programma van AZ Business. Dit zorgt ervoor dat we samen de regio nog sterker maken.”

Alkmaar Marketing
Alkmaar Marketing is sinds 2002 dé citymarketingorganisatie van Alkmaar. Bij citymarketing draait het om wonen, werken, welzijn, onderwijs en toerisme. Alkmaar Marketing is bij veel mensen bekend van het Alkmaar Prachtstad-magazine en de websites AlkmaarPrachtstad.nl en VisitAlkmaar.com. Ook de bijbehorende social media-kanalen zijn erg populair in Alkmaar en omgeving. Daarnaast is Alkmaar Marketing uitgever van de AlkmaarPas. In 2019 is de PrachtstadClub opgericht, met als doel organisaties bij elkaar te brengen die helpen bij de ontwikkeling en marketing van de gemeente Alkmaar en tegelijkertijd elkaar ook kunnen versterken. Alkmaar Marketing is onderdeel van de overkoepelende stichting Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing.

Foto: Ed van Pol

 

AZ en Alkmaar Marketing zijn officieel partners (foto: Ed van Pol)

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.