AZ Alkmaar

Op deze pagina vind je alle informatie over AZ.

Mis niets van het laatste nieuws

Mis niets van het laatste AZ-nieuws en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom AZ.

 

Alle aanbiedingen van de fanshop

Wil je een mooi AZ shirt, vlag of gepersonaliseert artikel bestellen? Het kan allemaal in de officiële AZ-webshop. Clubkaarthouders krijgen een fijne korting!
De fanshop bij het stadion is overigens ook gewoon geopend.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niets van het laatste nieuws van AZ en blijf op de hoogte van winacties, nieuws omtrent wedstrijden en alle aanbiedingen in de fanshop.

Speelschema AZ

Het nieuwe seizoen van de Eredivisie is weer van start gegaan. Bekijk hier het volledige speelschema van AZ Eredivisie 2023-2024.


 

AZ in beeld seizoen 21-22

Het seizoen 2021-2022 verloopt voor AZ met pieken en dalen. Een hopeloze start, daarna een sterke serie en vervolgens weer enkele teleurstellingen. In mei sluit AZ het lange seizoen af met een primeur. Voor het eerst wint het de play-offs om Europees voetbal. Daardoor plaatst AZ zich voor de zestiende keer in negentien seizoenen voor Europees voetbal. Een goede afsluiting dus van een seizoen met hoogte- en dieptepunten: mooie overwinningen op Ajax, PSV en Feyenoord, maar ook zeperds tegen veel kleinere clubs. Ook het coronavirus speelde weer een rol. Van november tot februari mag er geen publiek naar eredivisiewedstrijden. Helaas speelt AZ juist in die periode veel thuiswedstrijden in het vernieuwde stadion, dat aan het begin van het seizoen is geopend bij AZ-PSV. In AZ in Beeld seizoen 2021-2022 herleeft het seizoen door de fotos van fotograaf Ed van de Pol, die AZ van binnenuit volgt.

Contact

AFAS Stadion
Stadionweg 1
1812 AZ Alkmaar


Telefoon: (072) 547 8000
E-Mail: info@az.nl
Website: www.az.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Evenementen

Overnachten in Alkmaar

Varen in Alkmaar

Omgeving

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.