-

Volle Vaart!

Kunst als Reddingsbrigade

Hoe ziet de nabije toekomst er in deze corona tijd uit? Waar varen we heen en welk kompas gebruiken we? Hoe geven we vorm en richting aan een nieuwe tijd, en kunnen we in vrijheid blijven dromen en nieuwe ontdekkingen doen? Wat hebben we meegemaakt en zijn er lichtpunten aan de horizon te ontdekken?

Kunst als Reddingsbrigade!
Laat je meevoeren langs de toekomstbeelden van een nieuwe generatie Alkmaarse kunstenaars. De deelnemende kunstenaars tonen hun werk en geven als een alternatieve reddingsbrigade verbeelding aan actuele vragen en thema’s. De kunstwerken vinden hun plek in de veilige haven van de Grote Kerk.

Deze expositie stimuleert de zichtbaarheid van de jonge generatie Alkmaarse kunstenaars. Door de samenwerking tussen Theater De Vest/De Grote Kerk, Artiance, Grafisch Atelier Alkmaar, Shuffle magazine en de Nachtvlinder ondersteunen we zo de culturele humuslaag van jonge kunstenaars in Alkmaar.

Volle Vaart! is vanaf dinsdag 22 februari te zien in de Grote Kerk Alkmaar. Entree is gratis, corona checkapp, mondkapje en ID-kaart is vooralsnog nodig.

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.