Alkmaar City Run by night

Le Champion organiseert sinds 2013 jaarlijks op de woensdag voor Hemelvaartsdag de populaire Alkmaar City Run by night.

Alkmaar City Run by night, Alkmaar City Run, Swinging Night Alkmaar, Hemelvaartsdag Alkmaar, sportevenementen Alkmaar, ACR by night, ACR Alkmaar, hardloopevenement Alkmaar, hardlopen Alkmaar, City Run Alkmaar, Evenementen in Alkmaar, uitagenda Alkmaar

Alkmaar City Run by night

Hét jaarlijks terugkerende evenement in Alkmaar


In 2024 wordt de 10e editite van de Alkmaar City Run by night! De organistatie pakt dit jaar extra uit vanwege de jubileumeditie. Het blijft nog even geheim, maar het belooft een groot spektakel te worden. Dit jaar staan natuurlijk weer de 5 en 10 km op het programma en de Business Run. Voor de kinderen is er de Rollebol Kids Run en voor mensen met een beperking de Heroes Run.

Voor meer informatie klik hier of kijk op www.alkmaarcityrun.nl

De run

Het parcours loopt door sfeervolle straten en over gezellige horecapleinen. De bewoners en toeschouwers langs het parcours maken er ieder jaar weer een feestje van en verhogen de sfeer door de straten aan te kleden met slingers, lichtitems en extra muziek. De Starts en Finish zijn op het Canadaplein. Met 10.000 hardlopers staat de kaasstad op zijn kop!

Swinging night

Als afsluiter van de Alkmaar City Run by night kun je met elkaar jouw prestaties vieren met o.a. live muziek, Op een steenworp afstand van de finish vindt in Grand Cafe Klunder dit jaar het officiële Blarenbal plaats! Ook is er genoeg te doen op het Kerkplein, Waagplein, de Plattestenenbrug en het Ritsevoort. Tot dan!

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels geopend! Via deze link kan je je aanmelden en zorgen dat je startbewijs op tijd binnen is. Wees er snel bij, want voorgaande jaren was het al vroegtijdig uitverkocht.

Alvast in de fijne sfeer komen? Dat kan met de aftermovie van de Alkmaar City Run by night van afgelopen jaar:

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.