-

Alkmaar City Run by night

Le Champion organiseert sinds 2013 jaarlijks op de woensdag voor Hemelvaartsdag de populaire Alkmaar City Run by night.

Alkmaar City Run by night, Alkmaar City Run, Swinging Night Alkmaar, Hemelvaartsdag Alkmaar, sportevenementen Alkmaar, ACR by night, ACR Alkmaar, hardloopevenement Alkmaar, hardlopen Alkmaar, City Run Alkmaar, Evenementen in Alkmaar, uitagenda Alkmaar

Alkmaar City Run by night

Op woensdagavond hardlopen door de bruisende binnenstad van Alkmaar, afsluiten met een drankje en live muziek bij Swinging Night Alkmaar! Dat is hét idee van de Alkmaar City Run by night

Voor meer informatie kijk je op: www.alkmaarcityrun.nl

 

 

De run

Maar liefst 9.000 hardlopers uit de regio verschijnen die avond aan de start. De routes over 5 en 10 kilometer leiden je door sfeervolle straten en over bomvolle horecapleinen. Extra leuk: de bewoners langs het parcours maken er ieder jaar een extra groot feestje van. Met slingers, lichtjes en extra muziek zorgen zij voor nóg meer gezelligheid.

Swinging night

Na de sportieve prestatie geniet je in de binnenstad lekker na. En wie nog energie over heeft, doet dit met de voetjes van de vloer natuurlijk.  Aansluitend aan de Alkmaar City Run by night organiseert de horeca in de binnenstad “Swinging Night”. Diverse livebandjes maken de avond compleet. Een feestje dat je niet mag missen!

 

Inschrijven

De inschrijving voor de 5 en 10 kilometer is inmiddels open, zowel individueel als de Business Run en de Rollebol Kids Run. Zorg dat je er snel bij bent, want afgelopen jaren gingen de startbewijzen als warme broodjes over de toonbank. Meer informatie vind je op www.alkmaarcityrun.nl en de Facebookpagina.

Alvast in de fijne sfeer komen? Dat kan met de aftermovie van de Alkmaar City Run by night van afgelopen jaar:

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.