Pracht Partners

Hallo Pracht partner!

Alkmaar Marketing heeft een PrachtPartner programma. Hiermee brengen we bedrijfsleven, overheid en (culturele) instellingen samen. Het is bedoeld voor partijen met een hart voor Alkmaar, partijen die actief willen bijdragen aan het gezamenlijke doel: welvaart en welzijn voor inwoners en bedrijvigheid voor de hele gemeente. Zowel financieel als inhoudelijk, maar dan zonder dat er direct in eigen belang wordt gediend. 

PrachtstadClub
PrachtPartners willen actief zijn binnen het Alkmaar Marketing netwerk, ingevuld door de PrachtstadClub, die onder voorzitterschap staat van onze burgemeester. Een club die onze partners de mogelijkheid biedt om geregeld, zowel formeel als informeel, met elkaar het gesprek aan te gaan. Gezien de mix van partners uit overheid, cultuur, bedrijfsleven, onderwijs en overige instellingen gebeurt dat in een interessante dynamiek.

Meedoen aan het PrachtPartner programma?
We voegen graag meer bedrijven toe aan de PrachtstadClub! Meedoen is mogelijk voor partijen die bereid zijn tenminste € 2500,- per jaar te investeren én zich actief willen inzetten binnen het netwerk.

Heb je vragen over het PrachtPartner programma? Neem dan contact op met Sylvia Sierhuis via (072) 512 1070 of partners@alkmaarmarketing.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Blijf up to date over alles wat er te doen is in Alkmaar!

Wij zullen je e-mail adres alleen gebruiken voor onze maandelijkse nieuwsbrief.